دانلود فایل

  • ۰
  • ۰

پروژه HACCP

  تعریف HACCP منشأ HACCP تاریخچه سیستم HACCP در ایران مزایای استفاده از سیستم HACCP مبانی HACCP اصول اول: شناسائی و تجزیه و تحلیل مخاطرات اصول دوم: تعیین نقاط بحرانی اصل سوم: تعیین حدود بحرانی اصل چهارم: پایش اصل پنجم: اقدامات اصلاحی اصل ششم: تأئید اصل هفتم: مستندسازی اعمال HACCP چسب فقط در کارخانه قوانین HACCP نگاهی به برنامه HACCP افشره‌ها HACCP آبمیوه‌ها و FDA قوانین هفت‌گانه اجرای صحیح HACCP اعتبار طرح HACCP    به صورت word در 32 صفحه ...
  • ۹۹/۰۳/۱۶
  • پرهام جوادپور

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی